Drie kleine stadstuinen

De drie achtertuinen downtown Rotterdam beginnen vorm te krijgen. De tuin in het midden krijgt nog gras en volgende week ga ik planten in de grond zetten. Echt een heel leuk project om te doen. Alle bewoners zijn heel enthousiast en houden van een echte tuin met planten, bomen, gras ☘️🌸. De tuinen grenzen aan een binnentuin. Daar komt een moestuin, een wormenbak en veel groen.

De linkertuin heeft een opvallende bank gekregen die de ronde lijnen van de tuin volgt. De leuning van de bank is schuin zodat hij ook nog lekker zit en bij de schuur loopt de bank uit in een tafel. Achter de bank komt een border met salvia’s, kattestaart, vingerplant, sneeuwbal, een bellenplant en asters. Het grasveld is zo groot mogelijk gehouden zodat de kinderen genoeg ruimte hebben om erop te spelen. De pergola bij de schuur krijgt nog een klimplant en in de border aan het eind van het gras komt een border met beemdkroon in lilablauw en roze.

Mooi gevormde ronde tuinbank van hout
Ronde vormen, staptegels door gras, pergola bij de schuur
Appelboom

Bij de tuin in het midden heb ik zaterdag de planten volgens het beplantingsplan uitgezet in de tuin. Super leuk om te doen. Het voelt een beetje als schilderen. De tuin inkleuren en nog wat mooier maken. De bewoners hebben daarna zelf de planten in de tuin gezet. en dat is hartstikke leuk want zo is de tuin niet een kant en klaar product maar krijg je er zelf ook gevoel bij.

Beplantingsplan
Planten uitzetten in de tuin

Wil je ook je tuin veranderen en kun je wel wat hulp gebruiken? Bel (06-51830191) of stuur mij een mail.

Carla Wilhelm